RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Levente Halasz și-a reziliat contractul cu Energia

/ 21 octombrie 2014
Energia pierde și jucători, nu doar meciuri și poziții în clasament. Luni, conducerea clubului gorjean a acceptat propunerea lui Levente Halasz de a pune capăt contractului.

halasz„Am fost informați de acum două săptămâni de către Halasz că dorește rezilierea contractului motivând că nu s-a adaptat aici. Având în vedere că am avut probleme pe acest post și considerând că jucătorul și-a făcut într-o bună măsură datoria la echipă, noi am dorit să-l păstrăm și l-am întrebat chiar și în ultima zi dacă nu cumva s-a răzgândit. Nu a dorit să mai rămână și nu avea rost să ținem aici un jucător care nu vrea. Probabil el și-a aranjat deja și va juca la o echipă din Ungaria. El este român pentru că s-a născut aici, dar handbal nu a jucat până acum decât în Ungaria și prin Spania”, a declarat Benedict Geamănu, președintele secției de handbal a Energiei.

Fără Halasz, Energia se va baza de acum pe postul de inter stânga doar pe Laurențiu Dinescu, jucător care este accidentat de o bună bucată de vreme și care este așteptat să revină după pauza de trei săptămâni din campionatul intern.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Lau spune:

    Sa-i lase pe toti sa plece….daca ramine Andries suntem multumiti.

  • bubu spune:

    sobolanii parasesc corabia…oricum picam in b…concediati toti mercenarii si dati sanse catorva juniori de la lps….

  • "vrajeala" spune:

    Totul este sa ramana gasca de „aur” sustinuta de David@co,ceilalti sunt liberi sa plece (cu atat mai mult cand dau dovada de bun simt).Sa va fie rusine!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.