RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rada și-a reziliat contractul cu Pandurii

/ 7 iulie 2014
Unul dintre puținii jucători gorjeni care au apucat să joace mai mult de zece partide în tricoul Pandurilor, Ionuț Rada, a ales să pună capăt contractului său.

rada vs pancu            Cu 36 de meciuri jucate în Liga 1 pentru Pandurii în patru sezoane, meciuri în care a reușit să înscrie un gol, Ionuț Rada va pleca liber de contract de la echipa gorjeană care i-a acordat prea puține șanse deși a fost un jucător care atunci când a fost folosit a gafat mai puțin decât cei care acum se află în lotul lui Grigoraș. Fără șanse de a juca la echipa gorjeană, Rada a ținut să plece, spune organizatorul de competiții al Pandurilor: „Rada și-a reziliat contractul cu Pandurii. El intra în ultimul an de contract, nu a mai dorit să-și prelungească înțelegerea și a dorit să plece ca jucător liber de contract dorind să-și caute singur o echipă”, a declarat Ion Șolea.

În returul campionatului trecut, Ionuț Rada a fost împrumutat la Universitatea Cluj, însă nu a jucat deloc pentru formația ardeleană deși în meciurile de pregătire a fost folosit permanent. O ușoară accidentare și dorința lui Teja de a miza pe un cuplu mai experimentat, Abrudan – Ninu, au făcut ca Rada să rămână doar pe banca de rezerve a echipei clujene în perioada petrecută la „șepcile roșii”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.