RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rada, primul gorjean de la Pandurii, titular sub tricolor în meciuri oficiale

/ 9 septembrie 2011

Actuala generaţie de jucători de la Pandurii se întrece în premiere. După ce Chiricheş a scris istorie pentru Pandurii evoluând la naţionala de seniori în meciurile cu Luxemburg şi Franţa, merită a fi menţionată şi performanţa lui Ionuţ Rada, singurul gorjean care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de tineret din postura de jucător al echipei gorjene.

Până acum, Gorjul a dat un singur jucător care a îmbrăcat tricoul primei reprezentative a României, acesta fiind motreanul Dorel Mutică, fost jucător la Rapid sau Steaua, acum Ionuţ Rada încearcă să devină un jucător care să bată la porţile naţionalei mari. Ionuţ Rada, a evoluat sub tricolor la nivel de echipe de juniori, iar de curând Emil Săndoi l-a promovat la echipa de tineret a României, jucătorul Pandurilor devenind jucător de bază în actuala campanie de calificare a naţionalei mici.

La prima echipă a Pandurilor, Ionuţ Rada a debutat în Liga I în sezonul trecut, sub bagheta lui Petre Grigoraş, fundaşul gorjean bifând în teren 424 de minute în 7 partide, Rada având în dreptul său şi un gol marcat în primul eşalon, în victoria cu 2-0 în faţa celor de la U Cluj.

Deşi s-a luat în calcul un împrumut al său la Alro Slatina, în Liga a II-a, acolo unde ar fi avut posibilitatea de a juca meci de meci la un nivel destul de ridicat, Ionuţ Rada a fost păstrat la Pandurii de antrenorul Petre Grigoraş după ce Ionuţ Tătaru s-a accidentat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.