RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Incertitudine la Pandurii în lipsa unei poziţii oficiale

/ 24 februarie 2011

Au trecut 24 de ore de la anunţarea hotărârii LPF de neprogramare a Pandurilor la meciul cu Oţelul Galaţi, însă până acum nu au fost făcute publice reacţii oficiale ale conducerii clubului gorjean, doar Eugen Pârvulescu ieşind în presă cu câteva declaraţii care însă nu lămuresc care va fi calea pe care Pandurii o vor urma.

Grigoraş a avut programat un antrenament astăzi cu Pandurii, acesta desfăşurându-se la început în sala de forţă, iar apoi pe terenul principal din Complexul „Municipal”, tehnicianul anunţând că mâine la ora 10:00 va avea loc şi ultimul antrenament din această săptămână, sâmbătă şi duminică jucătorii find liberi.

Chiar dacă este vorba în acest moment doar de supoziţii, susţinute însă şi de surse din cadrul clubului, se pare că Pandurii nu vor efectua plata datoriei către Dinamo nici la următorul teremen, stabilit de LPF pentru ziua de marţi, fapt care va conduce la o nouă neprogramare şi, implicit, la retrogradarea echipei gorjene. Oficialii gorjeni ar dori prin acest fapt să atragă atenţia unor ilegalităţi comise la Liga Profesionistă de Fotbal, în acest sens urmând a se judeca cu LPF fie la TAS, fie în instanţele civile.

Ideea pe care vrea acum să meargă Marin Condescu nu este una nouă. În septembrie 2009, la începutul cazului „Ilie Iordache”, preşedintele Pandurilor ameninţa că nu va plăti acei bani solicitaţi de Dinamo şi este dispus chiar să retragă echipa din campionat, să desfiinţeze FRF şi LPF şi să înfiinţeze o nouă ligă, însă, pe parcurs, Marin Condescu s-a răzgândit. Coincidenţa face ca în septembrie 2009 Pandurii să fi fost în prag de neprogramare tot înaintea unui meci pe care trebuia să-l dispute pe teren propriu contra Oţelului, atunci însă meciul s-a jucat, iar gălăţenii s-au impus la Târgu Jiu cu 3-2 după ce  gorjenii au condus cu 2-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.