RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Murgan şi-a reziliat contractul cu Pandurii

/ 5 decembrie 2010

Mijlocaşul Mădălin Murgan nu mai este jucător al Pandurilor după ce şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu gruparea gorjeană.

Site-ul oficial al Pandurilor a anunţat despărţirea de jucător, iar Mădălin Murgan a confirmat pentru www.sportingorj.ro faptul că aceasta s-a făcut pe cale amiabilă: „Am reliziliat contractul de comun acord. Eram în ultimele şase luni de contract şi nu mai avea rost să stau degeaba acolo. Sincer, nu mi-am căutat până acum echipă pentru că speram să joc la Pandurii, acolo unde am petrecut doi ani şi jumătate şi m-am simţit foarte bine, dar dacă nu am mai fost dorit, n-aveam ce să mai fac”, a declarat Murgan.

Mădălin Murgan, alături de Robert Ghindeanu, sunt singurii jucători din lotul primei echipe care nu au primit nicio şansă din partea antrenorului Petre Grigoraş de la venirea acestuia la cârma Pandurilor: „Pe mine m-a surprins faptul că domnul Grigoraş a renunţat la mine spunându-mi că are soluţii pe postul mecu pe Pintilii şi Menassel, iar acum Menassel nu mai face nici el parte din planurile sale. Dar este problema dumnealui, el face alegerile şi tot el răspunde pentru ele. Acum rămâne să-mi caut o echipă la care să joc. Pe unde o fi, nu ştiu dacă în ţară sau afară. Voi juca acolo unde voi considera că e cea mai bună soluţie pentru mine în acest moment”, a comentat Murgan relaţia cu antrenorul Grigoraş şi planurile sale de viitor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • andreea spune:

    era cel ami ok dintre toti,de cand au venit cei de la pitesti,cei care au fost la pandurii i-au dat deoparte,rusineeeeeeeeeee sa le fi celor din conducere,pt ca daca stam sa ne uitam la clasament stateau mai bine anul trecut decat akm…………erau un grup mai unit,au avut si gninion dar la cat i lauda pe cei actuali……ar tebui sa fie in primele 5 echipe,mai bine investeste in handbal unde se face performanta…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.