RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tilincă şi-a reziliat contractul cu Pandurii

/ 29 noiembrie 2010

Cosmin Tilincă nu a mai intrat în vederile Pandurilor încă din finalul sezonului trecut, dar conducerea gorjenilor nu reuşise până acum rezilierea contractului cu fostul atacant al celor de la CFR Cluj şi Gloria Bistriţa.

Până la urmă, Pandurii şi Cosmin Tilincă au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului pe cale amiabilă: “Cu Tilincă s-a reziliat contractul pe cale amiabilă, îi dorim multă baftă în continuare şi ca jucător dar şi ca antrenor. Am înţeles că vrea să-şi înceapă şi cariera de antrenor pentru început ca antrenor secund. Îi mulţumim pentru tot ce a realizat la Pandurii”, a mai declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

În două sezoane petrecute la Pandurii, Tilincă a jucat în 36 de meciuri în Liga I reuşind să marcheze de cinci ori, atacantul ce a fost golgheter în Cupa UEFA Intertoto în tricoul ardelenilor de la CFR Cluj fiind însă accidentat perioade destul de lungi.

Totodată, secretarul general al Pandurilor a mai declarat că spaniolul Ibon Perez Arrieta şi Mădălin Popa vor reveni în curând la Târgu Jiu:  “Li s-a respins recursul privind pretenţiile financiare avute faţă de club, de acum urmând să revină la dispoziţia noastră până la finalul sezonului”, a declarat Băloi. Cel mai probabil, cei doi se vor alătura unui alt grup de jucători ce nu mai sunt doriţi la prima echipă, dar care nci la Pandurii II nu au fost primiţi, Murgan, Ghindeanu şi Dedu pregătindu-se separtat, sub comanda lui Florin Bejinaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.