RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, surprinși de neconvocarea lui Ionuț Rada

/ 9 noiembrie 2011

În momentul în care Pandurii au trei jucători la prima reprezentativă a României, există și regrete în rândul conducătorilor clubului târgujian.

„Am fost surprinși de faptul că Ionuț Rada nu a mai fost convocat la naționala de tineret pentru că el a fost om de bază până acum în echipa lui Emil Săndoi, dar nu putem să contestăm noi selecția făcută. Cu siguranță a avut motive întemeiate pentru această neconvocare, poate a contat și faptul că Rada nu a mai jucat meciuri oficiale în ultima vreme, fiind doar rezervă la Liga I”, a explicat Eugen Pârvulescu motivul regretelor legate de convocările pandurilor la loturile naționale.

Dacă Ionuț Rada nu este printre cei convocați de Emil Săndoi pentru meciul cu Franța, printre cei care au șansa de a juca în această partidă se află totuși un jucător de la Pandurii, mijlocașul Alexandru Maxim.

Meciul dintre echipele de tineret ale Franței și României se va disputa la Nantes, joi, cu începere de la ora 21:45, și va fi transmis în direct de Sport.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.