RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei „panduri” în oastea lui Săndoi

/ 25 mai 2011

Trei dintre jucătorii Pandurilor ar putea juca în meciul de debut al naţionalei de tineret a României în campania de calificare la Campionatul European under 21.

Selecţionerul Emil Săndoi a apelat la serviciile portarului David Lazar şi a jucătorilor de câmp Ionuţ Rada şi Ciprian Brata, celor trei adăugându-li-se şi numele lui Gabi Matei, care încă figurează în acte ca jucător al Pandurilor, dar care de la 1 iulie devine stelist. În afara acestora, un alt jucător de la Pandurii a fost convocat de Emil Săndoi, dar, în urma discuţiilor cu cei din conducerea gorjenilor, Marian Pleaşcă a fost menajat: „Am discutat cu Emil Săndoi şi i-am explicat care este situaţia lui Pleaşcă şi faptul că acesta a fost suprasolicitat în finalul sezonului, fapt care a dus şi la problemele medicale pe care acesta le are acum. Selecţionerul a înţeles care este situaţia şi Pleaşcă a rămas acasă deşi era pe lista iniţială pentru meciul cu Kazakhstanul”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

Meciul dintre România şi Kazakhstan se va disputa pe 3 iunie la Târgu Mureş, naţionala de tineret a României putând ajunge în toamnă chiar şi la Târgu Jiu, asta dacă până atunci vor fi finalizate lucrările de modernizare a vestiarelor de la Stadionul „Municipal”, lucrări care au demarat astăzi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.