RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Târgu Jiu, gazdă pentru naţionala lui Săndoi

/ 19 mai 2011

De la instalarea lui Emil Săndoi la cârma naţionalei de tineret, Târgu Jiul a visat să organizeze un meci al acestei selecţionate, iar visul ar putea deveni realitate după ce Stadionul „Municipal” va beneficia de o nouă suprafaţă de joc şi de o cosmetizare serioasă a inrfrastructurii sale.

Primarul Florin Cârciumaru a recunoscut că s-au deschis deja discuţiile pentru ca meciul dintre România şi Franţa contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret din 2013 să se dispute la Târgu Jiu şi a confirmat că în cel mai scurt timp vor începe şi lucrările la infrastructura stadionului târgujian pentru a face faţă cerinţelor internaţionale: „Vrem să ne apucăm de treabă la vestiare şi la celelalte lucruri pe care trebuie să le punem la punct la stadion, inclusiv pista de tartan. Trebuie să facem totul să arate bine pentru că în octombrie am vorbit să jucăm meciul cu Franţa aici”, a declarat Florin Cârciumaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.