RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Halasz, așteptat să se alăture Energiei

/ 20 iulie 2014
Echipa de handbal a Energiei mai are nevoie de 1-2 jucători pentru a-și completa lotul cu care va ataca noua ediție de campionat a Ligii Naționale de Handbal Masculin, iar conducerea clubului gorjean se află în negocieri avansate cu un inter dreapta cu dublă cetățenie, româno-maghiară.

halasz           Janos Levente Halasz este așteptat astăzi la Târgu Jiu pentru a perfecta actele și pentru a intra în programul de pregătire al echipei gorjene. Interul de 26 de ani și 1,96 metri a evoluat în ultima ediție de campionat la Gyor, unde a fost coleg cu un alt jucător al Energiei, portughezul Filipe Mota.

După o perioadă de pregătire în care antrenorul Liviu Andrieș a lăsat mai mult mână liberă preparatorului fizic Ion Avramescu, antrenamentele efectuându-se în aer liber, echipa intră de astăzi în sală, pentru antrenamente specifice. Tehnicianul echipei gorjene are însă o problemă, nu știe dacă Sala Sporturilor din Târgu Jiu este gata să-I primească. În Sala Sporturilor au avut loc în săptămânile trecute ample lucrări la nivelul suprafeței de joc, care a trebuit să fie pregătită pentru meciurile echipei de baschet din cupele europene, acolo unde sunt impuse alte marcaje decât cele existente până acum. Dacă lucrările nu se încheie în timp util, echipa de handbal a Energiei ar putea să-și mute antrenamentele, pentru o vreme, la Sala de Sport a Liceului Nr. 5 din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Lau spune:

    Nu inteleg de ce atita dezinteres fata de handbal.In 3 zile de turneu nu ati scris nici macar un cuvint ca sa nu mai spun de un scor,ceva….De ce aceasta diferenta intre baschet,fotbal,pe o parte si handbal , pe cealalta parte?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.