RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stefan Nikolic, înapoi la Energia?!

/ 8 septembrie 2014

Mutarea conducătorului de joc la Energia se va realiza dacă AEK Atena, echipă la care acesta a evoluat sezonul precedent şi cu care a promovat în prima divizie a Greciei, nu se va înscrie în campionat.

ÏÖÇ - ÁÅÊ

Adus în 2010 la Energia de tatăl său, Slobodan Nikolic, Stefan a evoluat preţ de trei sezoane sub culorile echipei oltene. Sezonul 2012-2013 a fost ultimul petrecut de acesta în România, alegând să îşi continue cariera la gruparea AEK Atena. Alături de eleni, Nikolic jr. a reuşit promovarea în prima divizie a Greciei. În acest moment, înscrierea lui AEK în puternicul campionat elen este pusă sub semnul întrebării, lucru de care poate profita câştigătoarei Cupei României. Conducerea gorjeană pare interesată de serviciile fundaşului ex-iugoslav, la rându-i, acesta fiind dispus să dea curs unei întoarceri în oraşul lui Brâncuşi.

10.2 puncte, 4.2 pase decisive şi 3.7 recuperări sunt mediile înregistrate de Stefan Nikolic în ultimul sezon petrecut la Energia. Jucătorul plav ar fi al şaptelea jucător străin din lotul pregătit de cipriotul Antonis Constantinides.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.