RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: “Nu-mi fac probleme cu apărarea”

/ 8 septembrie 2011

Deşi una dintre problemele noii echipe a Energiei este legată de faptul că nici Gilles şi nici Fields nu excelează în apărare, antrenorul Slobodan Nikolic spune că echipa este deficitară acum în special în ofensivă.

“Nu-mi fac probleme cu apărarea. Sezonul trecut aveam doi jucători care ştiau să se apere, Darby şi Stefan. Unul a plecat, altul a rămas. Îmi fac probleme în privinţa ofensivei pentru că jucătorii nu se simt pe teren. Gilles a jucat 17 minute la Piteşti şi nu a marcat nici un punct, a jucat cu frică să nu rateze. S-a temut că nu mai primeşte pase dacă nu marchează, că va fi scos din joc”, a declarat Slobodan Nikolic, antrenorul celor de la Energia.

În legătură cu ultimul joc amical disputat de Energia şi pierdut, în deplasare, în faţa celor de la BC Argeş Piteşti cu scorul de 73-66, Slobodan Nikolic spune că şi arbitrajul şi-a pus amprenta pe scorul înregistrat: “Arbitrajul a fost catastrofal. Cel puţin 10 puncte ne-au mâncat arbitrii. Cât timp am fost în avantaj au oprit timpul, când a trecut Piteştiul în avantaj au lăsat timpul să curgă”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.