RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: “Îmi cer scuze pentru final”

/ 27 februarie 2011

Antrenorul Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, a început conferinţa de presă de la finalul meciului cîştigat de echipa gorjeană în faţa celor de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc scuzându-se pentru evoluţia penibilă a jucătorilor pe care i-a trimis pe final pe teren.

Ultimele şase minute de joc Energia a jucat cu o echipă formată din rezervele neutilizate în general în acest sezon, singurul titular păstrat pe teren fiind Stefan Nikolic, bilanţul acestor minute fiind dezastruos pentru gorjeni: “Îmi cer scuze pentru final. Am jucat 34 de minute o apărare perfectă, dar în ultimele şase minute am primit 28 de puncte”, a declarat extrem de dezamăgit Slobodan Nikolic.

La fel de dezamăgit de prestaţia rezervelor utilizate pe final de joc a fost şi preşedintele secţiei de baschet de la Energia: “E posibil să fie şi lipsă de valoare la rezerve. La antrenamente marchează, dar acum nu au marcat. Gliga, mai ales, nu a reuşit să facă nici faza defensivă, nici cea ofensivă. Şi asta la o diferenţă mare de puncte a echipei sale şi cu o echipă clasată în subsolul clasamentului. Dacă vom găsi alte soluţii din vară aducem alţi jucători pe contractele pe care le au ei. Sunt gorjeni, dar dacă nu au valoare trebuie să ne gândim la altceva. Până la urmă pe jucător îl ţine valoarea”, a declarat Marius Vlaicu. Acesta a menţionat că baschetul gorjean are parte de o generaţie foarte bună, dar care evoluează acum în campionatele naţionale U13 şi U14, dar aceşti jucători nu vor putea ajuta Energia decât peste 3-4 ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • Ady spune:

    Bine ar fi ca ce vorbeste Vlaicu sa fie acelasi lucru cu ceea ce gandeste,dar vai…este o mare,mare diferenta.Am dreptate domnule presedinte?Perversitatea caracterizeaza majoritatea romanilor de aceea suntem vazuti cum suntem vazuti de restul omenirii!!!!!!!!!!!!!!!!Cu un zambet „fermecator” nu se rezolva problemele (decat poate in cazul doamnelor)!

  • sile spune:

    Da..si nikolic si vlaicu repede sa se disculpe ei…e normal ca daca bagi 3-4 oameni ce nu au jucat mai deloc simultan in teren sa iasa o harababura..presiunea publicului ce dorea sa i vada, sa demonstreze…nu le a picat usor.Trebuiau integrati unu cate unu pe parcursul meciului,sper ca vaicu sa gaseaca jucatori f mari la 350 euro pe luna.Porter nikolic se duceau pana in cos batandu se cu 4 adversari stricand detule mingi in loc sa paseze..sa si ajute colegii sa le dea moral.

  • ac dc spune:

    Tot respectul pentru comentariul tau,Sile! Asa este.Poate Nikolic trebuia sa-si ceara scuze pt alte meciuri.Este normal sa joace toti jucatorii atunci cand echipa conduce cu 40 de puncte dar integrati cu titularii pe parcursul celor 4 reprize.Este normal ca experienta lor sa nu fie la fel cu a titularilor plus emotiile si presiunea publicului.Oricum,felicitari pentru victorie si mergeti inainte! A”propos sunt aceleasi puncte pentru victorie si daca castigi cu un punct si daca castigi cu 40 diferenta,nu-i asa dl Nikolic? Cam penibila ideea cu cerutul scuzelor!!!

  • kb24 spune:

    sile ori nu stii ori nu ai ce face..oricum ..aici am vazut ca domnul vlaicu a declarat ceva si pe numaibaschet a declarat altceva…Gliga = 0 ..Bratoloveanu macar are 19 ani , are timp sa devina un jucator bun 🙂

  • M v p spune:

    Domnule Nikolic scuzele le cer oameni neputinciosi ca tine pe noi nu ne incanta scuzele tale,pe noi ne incanta cand vedem ca echipa joaca bine.Trebuia sa faci selectia cea mai buna la echipa acum te plangi de uni dintre jucatori(Gliga ,Stroescu,Kalanj,Oluic)oare cine i-a adus la echipa nu stia ca sunt paraleli cu acest sport principalul vinovat esti chiar dumneata Domnule Nikolic,asa se intampla cand faci selectie pe,prietenii si amicitii vezi cazu Ducu

  • Costel spune:

    Domnule Nikolic scuze is cer cei mici si neputinciosi oare dumneata faci parte din categoria lor?eu zic ca da faptele te recomanda facand parte din categoria celor mici si neputinciosi tot timpul te plangi ca un copil mic nestiind ce sa faci,tu ai facut selectia la aceasta echipa acum poarta-ti cruce cu demnitate nu mai da vina pe alti.O vorba la noi la Romani spune asa ,vecinu de langa casa nici o data nu te lasa,(Kalanj)pe ce criterii a venit la echipa dupa parerea mea este un mare zero barat tinand cont ca este al saselea strain vecin ar trebui sa ii platesti dumneata salariu oare am dreptate

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.