RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic a revenit la Târgu Jiu

/ 1 iulie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic a ajuns la Târgu Jiu ieri seară, tehnicianul plav interesându-se care va fi situaţia echipei şi implicit a sa la Energia.

„M-a sunat domnul Surdu şi mi-a spus că situaţia e acum clară cu echipa de baschet Energia, invitându-mă la Tg-Jiu pentru discuţii. Am înţeles că domnul nou preşedinte Cumpănaşu vrea să vorbim pentru a pune la punct detaliile pentru noul sezon. Din punctul meu de vedere e foarte important că bugetul e gata şi că Energia şi-a asigurat participarea în Divizia A. De asemenea, recunosc că sunt şi eu bucuros că pot să-mi duc treaba mai departe începută în urmă cu un an, că aici la Tg-Jiu am găsit oameni care iubesc foarte mult baschetul şi care  merită cu prisosinţă o echipă în prima divizie. S-ar putea ca în aceste zile, poate chiar mâine să semnez contractul cu Energia pentru că am înţeles că sunt favorit la funcţia de antrenor principal. Dacă şi termenii discuţiilor cu domnul Cumpănaşu se vor derula pozitiv, atunci nu văd cum nu aş mai rămâne pentru cel puţin încă un sezon la Energia”, a declarat antrenorul Slobodan Nikolic la revenirea sa la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • NICK 1001 spune:

    Срби и Румуни БРАЋА !

    Desi imi este dor si de Evans sunt fericit ca vei antrena iarasi la noi! Fi mai apropiat de copii si de public!
    BAFTA ! BAFTA , NOUA ,TUTUROR !!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.