RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig vrea stadion plin la Craiova: „Să jucăm într-o atmosferă de Campionat Mondial”

/ 24 iulie 2014
Grigoraș crede că echipa sa este pregătită pentru debutul în campionat din toate punctele de vedere și nu a trecut cu vederea și aspectul publicului pe care Pandurii îl va întâlni în Bănie.

grig cu echipa„Craiova mănâncă fotbalul pe pâine. În Oltenia am simţit-o şi pe pilea mea, în meciurile jucate de Pandurii cu Craiova la Târgu Jiu. E cea mai iubită echipă din zonă”, este de părere antrenorul Pandurilor. Acesta consideră că jucătorii se exprimă mai bine pe teren în fața unui public numeros, fie el și ostil: „Foamea de a vedea meciuri de Liga 1 cu o secretă de mulţi ani va aduce la stadion mulţi spectatori. Aceştia îşi vor încuraja echipa, e bine pentru noi, pentru jucători, e mai bine aşa decât să joci în faţa a 200 de spectatori indiferent dacă te înjură sau aplaudă. Mai bine joci cu 20 de mii de spectatori, aş vrea stadion arhiplin să-şi încurajeze propria echipă, dar să jucăm într-o atmosferă de Campionat Mondial”, a mai declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.