RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Pentru un stadion ca și cel de la Ploiești m-aș duce să joc și la Timișoara!”

/ 23 august 2012

Grigoraș a surprins la venirea sa la Târgu Jiu luând decizia de a muta echipa pentru o perioadă la Severin pentru ca suprafața de joc să fie schimbată pe „Municipal”.

Acum, când echipa are un teren foarte bun pe care să dispute jocurile de pe teren propriu, Grigoraș spune că ar face orice sacrificii pentru a avea un stadion precum cel de la Ploiești: „Dacă ar fi să ne fie făcut un stadion la fel ca și cel de la Ploiești și să facă o bază cu două terenuri la fel, m-aș duce să joc și la Timișoara. Vorbesc foarte serios! Sunt lucruri care rămân aici și o echipă care își dorește cu adevărat performanță trebuie să plece de la o bază”, a declarat Grigoraș. Acesta spune că principala problemă pe care o are la Târgu Jiu este cea a terenurilor de pregătire: „Din păcate, în afară de gazonul care este în condiții foarte bune acum și ceea ce s-a construit acum la vestiare și refacere, unde, recunoaștem, stăm bine, problema terenurilor de antrenament este foarte mare. Toți cei care vin aici, după ce le oferim terenul pentru antrenamente, se întreabă cum de suntem o echipă care pasăm atât de bine pe un teren atât de prost. Cred că suntem la retrogradare la terenuri de antrenament. Va trebui să se facă un efort”, a mai adăugat antrenorul pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.