RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Nu poţi să spui că porneşti favorit într-un astfel de derby”

/ 6 aprilie 2011

Victoria Pandurilor în faţa CFR-ului nu este considerată de antrenorul Petre Grigoraş drept un motiv suficient pentru a-i asigura echipei sale statutul de favorită în confruntarea cu Universitatea Craiova.

„Nu poţi să spui că porneşti favorit într-un astfel de derby. Diferenţa dintre noi este doar de un punct şi nu poţi să spui că ei vin după nu ştiu câte înfrângeri, iar noi după patru-cinci victorii consecutive. Am câştigat un singur meci. Să nu uităm că am făcut egal cu Bistriţa, am pierdut la Mediaş. Sperăm ca meciul cu CFR-ul să fie începutul revirimentului după acea pauză şi cantonamentul de la Sibiu, care a fost unul benefic. Nu putem spune că plecăm favoriţi. Va fi un meci echilibrat, un meci disputat. Orice rezultat e posibil. Eu am încredere că putem scoate un rezultat pozitiv la Craiova”, a declarat Petre Grigoraş făcând o analiză a situaţiei celor două echipe care se vor confrunta joi la Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.