RSS post comments feeds rss email feeds twitter

BAC-ul, piedică pentru juniori în primul cantonament

/ 10 iunie 2014
Petre Grigoraș și-ar dori ca în cantonamentul de la Sibiu să poată lucra și cu câțiva dintre juniorii de la echipa a doua, însă examenele bacalaureatului le pun frână acestora.

„O să ne orientăm şi spre jucători de la noi care să profite de moment. Însă au şi neşansa că în această perioadă dau bacalaureatul, aşa că nu le pot strica viitorul, nu pot merge în primul cantonament, însă în al doilea o să luăm câţiva”, spune antrenorul echipei gorjene, Petre Grigoraș.

Negrescu, Pițian, Cocină, Dănăricu sau Șendroiu sunt câteva din numele unor jucători de la echipa a doua care au cochetat deja cu prima echipă și au șanse ca în viitor să fie printre cei propuși de Grigoraș să facă deplasarea cu Pandurii în cantonamentul din Austria. Dacă vor confirma așteptările tehnicianului, jucătorii veniți de la echipa a doua și-ar putea face loc chiar și în lotul de 24 cu care Grigoraș va începe sezonul următor din Liga 1: „O să fie şi 2-3 juniori, acum trebuie să vedem ce vom face cu jucătorii împrumutaţi, ei în mare nu au confirmat pe unde au fost cedaţi, e greu să-i păstrez”.

www.sportingorj.ro
 
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.