RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Piedică pentru venirea lui Răduț?

/ 8 iunie 2012

Plecarea lui Pintilii la Steaua părea să îl aducă pe Mihai Răduț sub comanda lui Petre Grigoraș la Pandurii pentru un an, însă mutarea nu mai este atât de sigură.

Laurențiu Reghecampf a declarat la revenirea în țară că îl așteaptă pe Răduț la reunirea Stelei, iar jucătorul pare a nu fi dispus să plece din Ghencea fără a-și recupera unele restanțe financiare, iar aceste stări de fapt dau o incertitudine asupra venirii lui Răduț la Târgu Jiu, mail ales după ce și Astra s-a declarat interesată de serviciile jucătorului.

„Nu mai înţelegem nimic, însă sperăm că domnul Becali se va ţine de cuvânt. Nu ştim din ce motiv Reghecampf a declarat că îl aşteaptă pe Răduţ la antrenament. Ce să mai caute acolo? Noi i l-am dat lor pe Pintilii şi vrem ca Răduţ să vin la antrenamentele noastre, nu la ale Stelei. Dacă lui Dinu Gheorghe îi place de Răduţ, acest lucru este normal, pentru că e un fotbalist valoros. Nu îi contestăm simţurile dânsului, dar noi ne-am mişcat primii şi am obţinut acordul domnului Becali”, a declarat, pentru ProSport, Eugen Pârvulescu, președintele executiv al Pandurilor, comentând situația creată în jurul lui  Mihai Răduț.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Sa va invatati minte sa mai faceti afaceri cu Steaua ciobanului!

  • Ionut spune:

    Imi pare rau, dar asa cum spunea si Gabi inaintea mea, daca intr-adevar venirea lui Radut nu se concretizeaza, ar trebui sa ne invatam minte de acum incolo in ceea ce o priveste pe Steaua…Adica noi i-am trimis la ei pe Gabi Matei, Martinovici, Chiriches si acum Pintilii, iar ei ne iau de prosti…Una zic si alta fac, nu-mi spuneti mie ca Reghecampf nu stia de schimbul asta, face acum pe nestiutorul si zice ca il vrea la antrenamente…Asa este cand faci pe omul bun si actionezi pe incredere, se pare ca nu te poti baza pe asta cand e vorba de acesti oameni…Ca nu mai zic si de Filip, pe care Dl Grigoras l-a dorit f tare, ei cica zic ca e netransferabil, dar imediat il ia Astra….Sper sa fi semnat vreo hartie legata de imprumutul lui Radut si sa o bagam in fata..

    • gabi spune:

      Se pare ca venirea lui Radut n-a fost trecuta in contractul lui Pintili,ci a fost doar o intelegere ca la piata intre doua parti…Deci totul tine de cat isi tine Steaua cuvantul…asa se intampla cand te bazezi pe cuvinte…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.