RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Ne-am pus piedică singuri”

/ 29 aprilie 2011

Rezultatul de egalitate înregistrat între Pandurii şi Steaua este considerat de Petre Grigoraş drept unul injust având în vedere jocul celor două echipe şi numărul de ocazii avute de cele două combatante.

„Am pierdut două puncte pentru că am condus jocul, iar ocaziile cele mai mari le-am avut noi. Băieţii şi-au dorit să câştige, îi felicit, dar a venit acea execuţie a lui Tănase care nu a mai marcase de 18 luni. Meritam să câştigăm. Numai lipsa de altruism a jucătorilor noştri  a făcut ca tabela de marcaj să nu indice 3-0 la pauză. Ne-am pus piedică singuri. Cred că am fost mai buni şi meritam să câştigăm”, a declarat Grigoraş la finalul meciului cu Steaua neuitând să-l înţepe uşor pe Lemnaru, fără însă a-l nominaliza, pentru marile ratări ale acestuia. Tehnicianul Pandurilor a mai precizat că echipa sa a fost cea care a făcut jocul şi ea este vinovată şi pentru degringolada din defensiva bucureştenilor: „Haosul Stelei a fost cauzat de jocul nostru şi de presingul foarte bun pe care l-am făcut. Am făcut o primă repriză excelentă, nu ştiu ce echipă ne-ar fi rezistat”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.