RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii se ferește de deplasări lungi în cantonamentul din Austria

/ 5 iunie 2014
Oficialii Pandurilor au fost în această săptămână în Austria pentru a vedea la fața locului condițiile pe care le pot oferi echipei pentru al doilea cantonament din această vară.

DIGITAL CAMERA        Dacă în ceea ce privește primul cantonament al Pandurilor din această vară toate lucrurile sunt clare, de la cazare și până la terenurile de antrenament, Sibiul și Cisnădia fiind deja fiefuri tradiționale pentru echipa gorjeană în ultimii ani, pentru cel de-al doilea cantonament încă există necunoscute care însă trebuie înlăturate în cel mai scurt timp.

Președintele Mihai Prunariu, directorul sportiv Robert Bălăeț și organizatorul de competiții Ion Șolea au fost vreme de cîteva zile în Austria și au vizitat mai multe locații care ar putea deveni casă pentru panduri în perioada 7-19 iulie. „Am vizitat şase locaţii, au rămas trei în picioare pe care le vom analiza în continuare. Am discutat cu antrenorul Petre Grigoraş, a rămas ca şi Petre să discute cu jucătorii şi să luăm cea mai bună decizie pentru acest cantonament din Austria”, a declarat președintele Mihai Prunariu la revenirea din periplul austriac.

            Conducerea Pandurilor a ajuns la concluzia că o locație cât mai apropiată de capitala Austriei ar fi cea mai bună soluție, în acest fel evitându-se deplasările prea lungi cu ocazia jocurilor de verificare pe care echipa gorjeană le va susține acolo în această vară. Cele trei locații care au rămas în picioare în urma primei trieri sunt în jurul Vienei: „Cele trei locaţii sunt: una undeva în Viena sud, alta la o şcoală de fotbal în apropiere de Viena şi cea de-a treia locaţie la 35 km de Viena. Ne-am orientat în jurul Vienei pentru ca la meciurile amicale să nu fim nevoiţi să  parcurgem prea mulţi kilometri”, a mai declarat președintele grupării târgujiene. Un alt criteriu ce va fi luat în calcul la alegerea locației de cantonament este și cel al terenurilor de antrenament: „Minim trei jocuri le vom face pe terenul nostru de antrenament”, a mai spus Prunariu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.