RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonamente în Poiana Brașov și Austria pentru panduri

/ 10 iunie 2012

Perioada de pregătire a Pandurilor pentru noul sezon va cuprinde două stagii distincte, unul în care se va pune accentul pe pregătirea fizică, iar cel de-al doilea în care se vor cimenta relațiile de joc prin mai multe partide amicale.

Programul este stabilit, între 18 și 28 iunie vom merge la Poiana Brașov, la Hotel „Piatra Mare”, iar de pe 2 până pe 14 iulie vom merge în Austria. A fost acolo directorul nostru sportiv, Robert Bălăeț, a văzut condițiile de acolo, nu mai vrem să mergem cu ochii închiși, așa cum am făcut-o anul trecut”, a declarat Petre Grigoraș.

Locația pe care Pandurii par să o fi ales pentru al doilea stagiu de pregătire este Vosendorf, în sudul Vienei. „Am găsit acolo condiții foarte bune de cazare și refacere, dar mai ales de pregătire. Hotelul se numește Pyramide, este foarte aproape, la doar cîteva minute, de Viena, practic putem spune că este în Viena, și cei de acolo ne oferă două terenuri pe care să ne antrenăm, terenuri care vor fi la dispoziția noastră oricând vom dori, iar meciurile le vom juca pe un stadion aflat în același complex sportiv, situat și el la doar cîteva sute de metri de hotel”, a declarat Robert Bălăeț, directorul sportiv al Pandurilor.

            În timpul celui de-al doilea stagiu de pregătire, antrenorul Petre Grigoraș a stabilit datele pentru disputarea a șase jocuri de verificare pentru elevii săi: „În privința jocurilor amicale, eu am stabilit deja datele de disputare, vom face acolo șase jocuri de verificare, iar impresarul acestui cantonament ne va căuta adversari. Nu cred că vim mai disputa niciun meci la revenirea în țară până în debutul campionatului pentru că timpul este destul de scurt. Și acel meci de prezentare a lotului cu prilejul jubileului clubului se pare că a fost amânat. Acum rămâne să vedem și care va fi tragerea la sorți, cu cine vom juca în primele etape și cînd vom fi programați să jucăm primul meci”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.