RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Terenul de la Brașov, motiv de îngrijorare pentru panduri

/ 1 martie 2012

Antrenorul Petre Grigoraș se teme că terenul pe care echipa sa va juca în primul meci oficial din 2012 nu va fi unul prea bun și va împiedica ambele echipe.

Pentru Grigoraș starea terenului are o singură parte bună, aceea că ambele echipe vor fi obligate să joace pe aceeași suprafață: „Pentru ambele echipe va fi extrem de greu. În ultimele seri la Braşov au fost -20 de grade.Terenul e îngheţat, ninge de două zile, nu ştim ce va fi acolo. Dacă terenul e îngheţat nu ştii cu ce să te încalţi, depinzi foarte multe de ce ai în picioare şi cine va putea să se adapteze mai bine va avea un mic avantaj. De pierdut vor pierde ambele echipe. Nu va fi plăcut să jucăm pe un teren îngheţat. Ne va dezavantaja cel mai mult pe noi, dar şi pe adversari”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta speră ca jucătorii săi, care n-au mai trecut pe acasă de la plecarea în ultimul cantonament din Antalya, să aibă la ei ghete potrivite pentru terenul cu care se vor confrunta la Brașov: „Fiecare are câte 2-3 perechie de ghete, dar pe un teren îngheţat doar cuiele de atletism sunt utile. Din păcate nu sunt regulamentare. O să inspectăm terenul şi să luăm deciziile cele mai bune, e un amănunt foarte important”, a mai spus Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.