RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii și-a ales adversarii pentru cantonamentul din Austria

/ 13 iunie 2013

Pandurii are cinci jocuri stabilite pentru cea de-a doua perioadă de pregătire pe care o va avea în această vară, cea din Austria.

detaliu fotbalPrimul joc pe care trupa lui Pustai îl va susține va fi în compania celor de la Austria Viena 2, apoi vor juca în compania celor de la Metalurg Donetsk (locul 5 în Ucraina), cu Kaposvar (locul 11 în Ungaria), cu Kuban Krasnodar (locul 5 în Rusia, echipă antrenată acum de Dorinel Munteanu), în timp ce ultimul joc amical va fi cel împotriva campioanei Ungariei, ETO Gyor. Unele partide vor fi jucate în Austria, altele în Ungaria, iar datele de disputare ar putea suferi modificări față de cele patru date stabilite inițial de conducerea Pandurilor, adică 30 iunie, 3, 6 și 9 iulie.

Primul cantonament al Pandurilor va avea loc în perioada 16-28 iunie, la Sibiu, cu o pauză pentru nunta lui Nistor (22-23 iunie), iar cel de-al doilea stagiu de pregătire, la Viena, în Austria, se va desfășura în perioada 28 iunie – 12 iulie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.