RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se întoarce la Ploieşti

/ 23 aprilie 2014

Gorjenii speră să realizeze o nouă supriză pe parchetul Sălii Olimpia din Ploieşti.

Energia-vs-Asesoft-2-qpr

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Energia a reuşit să cucerească primul trofeu din istoria clubului, la Ploieşti, după ce aceasta a dispus de CSU Asesoft şi CSM Oradea în ultimele două faze ale Cupei României. Gorjenii se vor întoarce în Sala Olimpia, unde, vor da din nou peste campioana en-titre, de această dată în playoff-ul LNBM. Antrenorul interimar al oltenilor, Radu Stroescu, consideră că echipa sa este pregătită din punct de vedere fizic şi psihic, în ciuda performanţei reuşite, acesta cerându-le jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ: „Am sărbătorit, ne-am bucurat, dar gata trecem din nou la treabă. Urmează play-off-ul, iar mâine plecăm la Ploiești, unde jucăm două partide cu Asesoft. Sperăm să ne comportăm la fel cum am făcut-o și la Cupa României, să venim de acolo cu rezultate pozitive. Din punct de vedere fizic și psihic, mai ales, suntem pregătiți. Îl vom avea la dispoziție și pe Dalibor Djapa, care în proporție de 75-80% este apt pentru aceste meciuri. Mergem să ne jucăm șansa acolo și încercăm să vă bucurăm din nou. După ce s-a întâmplat în cupă, multă lume ne vede acum cu totul altfel. Poate ceva mai învingători. Dar noi trebuie să stăm cu picioarele pe pământ, pentru că acum sunt două meciuri, iar noi plecăm cu șansa a doua. Chiar dacă avem și noi șansa noastră, una mult mai mică, ea există. Aseosftul este totuși Asesoft. Nu vreau să caut vreo scuză, dar Asesoft este echipa care a terminat pe primul loc, care a investit foarte mulți bani în acest an și ei au prima șansă, mai ales că jucăm pe terenul lor”.

Cele două jocuri de la Ploiesti se vor desfăşura vineri (25.04), respectiv sâmbătă (26.04), cu începere de la ora 20:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.