RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari – Asesoft Ploieşti 56-83 – SUPER GALERIE FOTO

/ 24 septembrie 2011

Vezi în imagini oferite de Alin Peptan marea dezamăgire a gorjenilor în meciul Energiei cu Asesoft Ploieşti, meci pierdut categoric de elevii lui Slobodan Nikolic.

Comentează!

16 Comentarii până acum

  • Daniela spune:

    Ar fii bine sa nu vina cartile verzi ale celor 2 americani pentru ca sunt 2 petarde alese de Nikolic cum de altfel procedeaza de fiecare data .Arabule cu picioare scurte si minte ingusta ce mai zici ce mai spui de jocul echipei nu te mai lauzi cu achiizitile tale de 2 bani sa va fie rusine si tie si marelui antrenor Nikolic pentru ca va bateti joc de aceasta echipa de acest club si de acesti oameni minunati care vin meci de meci la sala

    • doarbaschet spune:

      Si totusi de ce s-a jucat vineri?Saptamana trecuta a fost nunta lui Burlacu,dar acum?A avut careva vreo petrecere de la care n-a putut lipsi?Poate familia Nikolic.SA VA FIE RUSINE!Ati fost umiliti si ne-ati umilit si pe noi.Porter si Louis nu ar fi permis asta si daca jucau numai ei doi pe teren.Are dreptate Daniela,niste petarde. TOTI.
      Nick,nu s-a terminat baschetul dupa Theo?In ritmul acesta, sa ne rugam daca vom mai fi jumatate din suporteri la sala.

  • alina spune:

    Asa e aveti dreptate….dupa prima repriza antrenoru Nikolic s-a pus pe banca si nu-l mai interesa nimic…a inceput sa urle si sa faca fel de fel de gesturi arucand cu markeru…si sa nu uitam ca a bagat si jucatorii de elita alex si brato…

    • ILoveEnergia spune:

      Alina, am impresia ca nu am fost la acelasi meci. Din cate observ, principala ta problema este antrenorul Nikolic. Cand se agita, de ce se agita, cand este linistit, de ce este linistit? Deci, dupa parerea ta cum ar trebui sa fie? Sa iti reamintesc ceva : In primele 3 sferturi si nu reprize cum le-ai numit tu, s-a agitat si a incercat sa isi readuca elevii in joc insa nu s-a putut, in al 4-lea sfert s-a linistit, finalul meciului fiind deja cunoscut. Asadar, sa lasam comentariile acestea carora li se ascund in spate o frustrare necunoscuta si sa ne rezumam in a comenta baschetul care da, a fost slab in meciul de vineri.

  • Gogu spune:

    Le sugerez spectatorilor (care mai vin la baschet ) sa-si achizioneze echipamente de protectie , scuturi sa ne ferim de furia nebunului de Nikolic .
    De neimaginat aceste iesiri intr-o sala plina si mai ales ca sunt si femei si copii.
    Dl .Isar aveti ceva explicatii sa ne aduceti ca dvs povesteati mai multe si pe site si prin sala . Vineri ati plecat f. repede . Pentru multi conteza atat spectacolul din teren dar si din tribune. Trebuie sa recunoastem, cu aceasta echipa si acest antrenor o sa fie foarte greu sa mai fie sala arhiplina sau suporteri prezenti in deplasari .

  • Gigi Topor spune:

    Bani putini jucatori pe masura.Nu e de vina antrenoru.

    • bubu spune:

      ba antrenoru e de vina pentru ca se dau pase aiurea, ca sunt peste 50 de mingi pierdute in 2 meciuri, pentru ca jucatorii nu stiu o schema de joc, nici macar sa plimbe mingea de pe stanga pe dreapta…..am fost penibili in meciul de acasa, cu un plus pentru pivotul steffel, restul au dormit pe ei…nici macar sa obtina faulturi nu au putut, daca au vazut ca nu intra mingea in cos…nikolic junior trebuia scos de pe teren in primele minute, la fel si fields cand aresta mingea si nu-i mai dadea drumul…
      nu stiu ce rol are clovnul de stroescu pe banca, toata lumea stie ca e un parazit…rusine celor care il tin in spate (arabul cu picioare scurte sau laurentiu ciurel)….

      • jo spune:

        Rolul lui Stroe este ca de obicei:FREACA BANCA si face comentarii aiurea cu „impresarul”-gelat cu fumuri de gigolo.Una este ca viitorul ginerica sa para a avea ceva in comun cu baschetul si alta sa munceasca cinstit pana asuda (la fel ca necajitii de care face misto ca put).Put a munca nu a lene si nesimtire.

  • fanbaschet spune:

    Nikolic sr. e jenant de-a dreptul!!! Un vicios şi un instabil psihic!! Nici jucătorii nu pot să mai joace cu un astfel de antrenor ! Nu e bun de nimic! Dacă numai jumătate din ce se aude prin oraş e adevărat, atunci e grav pentru echipa asta!Păcat că nimeni nu are ce să îi facă….

    • ILoveEnergia spune:

      Ce se aude in oras? Cum sa crezi ce se aude cand nu cunosti o persoana?? Cum poti face asta? Cine te crezi sa ii judeci pe altii doar dupa ce se aude fara a-l cunoaste defapt. E clar ca prostia predomina !

  • adyg spune:

    hei… mai intru si eu sa vad iubitorii de baschet ce mai comenteaza. iubitorii astia care nu stiu cand se fluiera fault in atat sau 3 secunde dar ei situ ce jucator e bun si ce antrenor. cu alte cuvinte veniti la sala sa va uitati la negri ca oricum altceva nu intelegeti din sportul asta

  • Hai Energia! spune:

    @adyg: bine spus!Se gasesc mereu asa zisi cunascatori de baschet care habar nu au de regulile acestui sport.Cei care faceti comentariile astea rautacioase nu sunteti adevaratii suporteri ai echipei.Sunt convins ca daca echipa castiga nu conteneati cu laudele dar fanii adevarati sunt alaturi si la bine si la rau!A fost o batalie pierduta dintr-un razboi,campionatul abia incepe.Si pt.Dra Alina care-si da cu parerea vis a vis de cei doi juniori ar trebui sa stie ca sunt doi copii talentati si seriosi care muncesc la fel de serios in fiecare zi la antrenamente si care au tot timpul inainte sa ajunga asa cum ironic spui tu in rautatea care te caracterizeaza poate jucatori de elita….Si care-i problema ta ca au fost introdusi pe teren?!!!Stai acasa daca te deranjeaza si nu poti sa-ti stapanesti instinctele….Sau poate trebuia Nicolic sa-ti ceara parerea?!!!

    • alina spune:

      Chiar trebuie sa te trezesti!!!!!Cred ca 80% din cei prezenti la sala vad ca echipa este una dintre cele mai slabe din campionat.Bine ca esti tu suporter adevarat.Tin sa iti aduc aminte ca in anii trecuti am mai pierdut meciuri acasa dar niciodata nu au fost comentarii la adresa jucatorilor,antrenorului,conducerii.Fiind un orasel, lumea din Targu Jiu nu e fraiera si nu doreste sa le fie aruncat praf in ochi de o conducere care a scumpit abonamentele si a dat drumul la 3 din cei mai buni jucatori din campionat in anul trecut(Troupe, Darby, Bigus) si unul din cei mai buni romani(Capusan).
      @adyg:Tinand cont ca esti de putin timp in oras nu e frumos deja sa critici lumea.”Negrii” de care zici tu te-au batut de 2 ori intr-un sezon

  • dav spune:

    Bai dar nu stiu ce va dati cu parerea ..E corect nu stiti nici regulile jocului da comentati aiurea…Asta e se mai intampla,mie rusine ca traiesc in orasu asta,bai fratilor voi da arbitru fault pentru noi injurati arbitrii…Ca nici nu stiti regulile da ii injurati si cand e cva pentru noi…Doamne sfinte ,intrati ma voi pe teren bunilor,luati voi antrenor,poate daka am strange toti niste banuti si am da la echipa ar fi altcv,alegeti voi un antrenor,scandal dupa scandal voi nu vedeti ca habar nu aveti ce e baschetu,va uitati la scor si incepeti sa injurati,injurati jucatori de la alte echipe sa va fie rusine,parca am fi intr-o jungla…

  • EnergiAAA spune:

    @Alina ….comentul tau legat de „jucatorii de elita gen alex si brato” mi se pare idiot…nu te inteleg la faza asta…pai cand mai sunt 1-2 min si esti condus la 25 de puncte nu merita si juniorii sa intre si ei in teren …nu au voie sau ce ?..Penibil..

  • Hai Energia spune:

    Felicitari EnergiAAA pt.comentariu,ai mare dreptate….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.