RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, încrezătoare înaintea Final Four-ului

/ 10 aprilie 2014

Rămasă fără antrenor prinicipal după despărţirea de Florin Nini, Energia speră într-un meci bun făcut în faţa campioanei en-tritre, CSU Asesoft Ploieşti, în semifinalele Cupei României.

afis final fourCalificată în careul de aşi al Cupei României, Energia Rovinari va întâlni echipa gazdă a turneului final, CSU Aseosft Ploieşti. Cu toate că prahovenii au cel mai valoros lot din campionatul românesc, oficialii gorjeni sunt încrezători înaintea semifinalei de vineri seara: „Mergem la Final 4 să ne jucăm șansa. Chiar dacă  în gândirea și în mintea unora este una foarte mică, eu cred în șansa noastră. Și băieții sunt încrezători în șansele noastre și vor să facă o figură frumoasă  la Final Four. Vrem să facem meciuri bune la Cupa României. Și locul trei este foarte bun”, a declarat antrenorul interimar al Energiei, Radu Stroescu.

„Obiectivul lui Florin Nini a fost calificarea în play-off. Faptul că am ajuns în Final 4 este un bonus din punctul meu de vedere. Acolo orice rezultat este posibil, pentru că este un singur meci și se poate întâmpla orice. În comparație cu play-off-ul unde sunt mai multe meciuri, în Final 4 este un singur meci cu Asesoft, în care putem prinde o zi bună, în timp ce adversarii pot prinde o zi mai slabă. Din punctul meu de vedere și locul trei este bun. Am avut ghinion că am căzut cu cea mai bună echipă la ora actuală, dar mergem să ne jucăm șansa. Am vorbit și cu băieții și le-am spus că în primul rând mă interesează jocul nostru. Important este să gândim pozitiv și să vrem să câștigăm acest meci”, a declarat Laurenţiu Răuţ.

Meciul dintre CSU Aseosft Ploieşti şi Energia Rovinari se dispută vineri, la Ploieşti, în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 19:45.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

 • cris spune:

  Un blat ordinar pt pariuri facut de Asesoft!!!incredibil qm ii scapa mingea din mana lui Adamovic!!!in play-off ne vor bate la minim 20 de pct in fiecare meci!!!

  • valer spune:

   @cris : prietene, lasa trasul pe nas…tu ce meci ai vazut ?
   Baietii au jucat cu suflet, s-au mobilizat si au castigat meritat. Va e gandul la pariuri in loc sa va fie la sport…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.