RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Mergem la Final Four să ne jucăm șansa”

/ 31 ianuarie 2014

Tragerea la sorți pentru meciurile ce se vor disputa la Final Four-ul Cupei României din acest an, ce va fi găzduit de Ploiești în perioada 11-12 aprilie, nu a fost una favorabilă Energiei, care va juca contra gazdelor, campionii României.

Florin Nini tallinn„Un meci cu Piteștiul ne-ar fi dat șanse mai mari de a ajunge în finală, dar noi am mai jucat bine la Ploiești. Încercăm să jucăm la fel de bine și de această dată, dar sperăm ca acum să fim noi învingători. Nu ne ducem acolo cu nicio prejudecată. Știm că Asesoft este o echipă puternică, dar nici noi nu suntem una slabă, așa că mergem acolo să ne jucăm șansa”, a declarat Florin Nini imediat după tragerea la sorți făcută pentru meciurile turneului final ce va desemna câștigătoarea Cupei României din acest sezon.

În celălalt meci al semifinalelor Cupei României, BCM U Pitești se va lupta pentru un loc în finală cu CSM Oradea, echipa din Pitești fiind cea care și-a dorit și ea organizarea Final Four-ului, organizare pe care Ploieștiul a câștigat-o în urma unei licitații pentru care va plăti 150.000 de lei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.