RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic e optimist înaintea meciului cu CSM București

/ 24 februarie 2012

După ce în ultima lună a disputat un singur joc, cel de la Brazi cu Asesoft, Energia se pregătește de un tur de forță, cu foarte multe partide programate într-un interval destul de scurt, prima partidă fiind cea de sâmbătă cu CSM București.

Antrenorul Slobodan Nikolic spune că este o premieră în cariera sa această pauză forțată, dar o ia ca atare și trebuie să-și pregătească echipa pentru ceea ce urmează: „Vine un meci greu la CSM, ei au câştigat la Piteşti. Nu este timp de glume sau altceva, trebuie să fim pregătiţi să jucăm bine la Bucureşti. Băieţii sunt gata de meci, s-au pregătit bine. Sunt foarte optimist. De fiecare dată am jucat bine acolo în Capitală”, a declarat tehnicianul plav al Energiei.

Pentru meciul de la București, Energia are întreg lotul valid, dar Viorel Mocanu a avut unele probleme care l-au împiedicat să se antreneze în ultimele zile: „Mocanu a absentat o perioadă, are ceva probleme la tendonul lui Achile, este un jucător foarte important pentru noi, experimentat. Va juca sâmbătă la CSM, dar nu s-a antrenat câteva zile şi sunt ceva probleme”, a mai spus Slobodan Nikolic. Și cei de la CSM București acuză o problemă, dar e vorba de una mai serioasă, Virgil Căruțașu neputând să evolueze în meciul cu Energia din cauza unei accidentări la umăr suferită în primul meci din Final Four-ul Cupei României.

Partida dintre CSM București și Energia Rovinari se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, la Arena de Baschet din București și va fi arbitrată de trioul Mircea Șerban, Alin Faur și Bogdan Podar.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Bafta baieti! Daca am invins Mobitelco fara Krstanovic, poate reusim si cu CSM fara Carutasu! Succes si forta de joc!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.