RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lot complet pentru Energia înaintea meciului cu CSM Oradea

/ 16 martie 2011

Liviu Andrieş nu are în acest moment probleme de lot înaintea meciului dintre Energia şi CSM Oradea, asta după ce la primele partide oficiale din 2011 nu a putut completa foaia de joc din cauza accidentărilor şi a lotului destul de restrâns din punct de vedere numeric.

Accidentat la un deget la primul meci al dublei susţinută la Reşiţa la finele săptămânii trecute, Andrei Păiuş este complet refăcut şi nu va rata meciul cu CSM Oradea de sâmbătă: „Păiuş şi-a revenit după mica problemă la falanga unui deget de la mîna dreaptă pe care a avut-o la meciul de la Reşiţa. Problema s-a rezolvat. Suntem cam dependenţi de serviciile lui Păiuş. La ora actuală, când lipseşte el sunt ceva probleme. Pe parcurs, cu mai multe antrenamente şi jocuri, vor prinde şi ceilalţi curaj”, a declarat Liviu Andrieş. Acesta a precizat că s-a rezolvat şi problema legitimării lui Dan Ilieş, iar entorsa lui Vukas nu-l va împiedica să joace cu Oradea: „Tot  lotul pe care-l am la antrenamente este disponibil pentru acest joc şi sunt apţi din punct de vedere fizic. Ilieş are drept de joc, iar Vukas a avut o mică problemă având o uşoară entorsă, dar cred că la ora jocului va fi apt”, a mai spus Andrieş.

Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi CSM Oradea, contând pentru etapa a XV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, este programată a se disputa sâmbătă , de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.