RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia cu gândul doar la victorie la Oradea

/ 7 septembrie 2010

Etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin a trimis Energia la Oradea, elevii lui Vasile Stângă urmând a disputa miercuri de la ora 18:00 un meci uşor la prima vedere în faţa celor de la CSM Oradea.

Echipa orădeană este considerată drept cea mai slabă echipă din ligă şi, pe la colţuri, se zvoneşte că echipa ar putea fi chiar retrasă din campionat imediat după întâlnirea cu Energia. Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Vasile Stângă nu vrea să mai audă de relaxare după ce în prima rundă lipsa concentrării a făcut ca Steaua să se lupte pe alocuri de la egal la egal cu Energia la Târgu Jiu: „La Oradea vrem victoria. Nici nu discutăm despre un alt rezultat. Chiar dacă au fost surprize în prima rundă şi vor mai fi şi în continuare, sper ca noi să nu avem parte de surprize neplăcute”, a declarat Vasile Stângă înaintea confruntării de la Oradea.

După ce nu a fost folosit la meciul cu Steaua, croatul Ante Kukrika va fi apt de joc la Oradea, noile radiografii dezvăluind că nu a fost vorba de o fractură de piramidă nazală în urma accidentării suferită la turneul amical de la Odorhei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.