RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asoltanei vrea să plece medaliat

/ 17 aprilie 2014

Alexandru Asoltanei este unul dintre jucătorii pe care conducerea i-ar fi dorit în continuare la Energia, dar care va părăsi gruparea gorjeană la finele acestei stagiuni în ciuda proiectului îndrăzneț anunțat de președintele Andrei Maioreanu.

asoltanei benficaAsoltanei a confirmat că nu mai este cale de întoarcere în hotărârea luată, dar că își dorește să plece de la Târgu Jiu doar cu o medalie la gât: „100% e sigur că o să plec. Meciurile cu Bacăul vor fi mai grele decât au fost cele din campionat. Mi-aș dori două victorii și să vină în primele două meciuri, să avem și timp de recuperare pentru următoarele. Poate gândesc un pic prea departe, dar asta îmi doresc și asta vreau să obținem. Vreau să plec cu medalia la gât, nu cu o calificare în cupele europene. De calificarea în cupele europene se vor bucura cei care vor rămâne, eu vreau să rămân cu medalie”, a declarat extrema stângă a gorjenilor.

Unul dintre cei care vor rămâne la Energia și care va fi unul dintre pilonii în jurul căruia se va contrui echipa ce se va lupta pentru titlu în campionatul viitor, Florin Acatrinei, spune și el că o medalie ar încununa mai frumos muca de peste an a lui și a colegilor săi: „Locul trei ar fi o performanță, la fel și locul patru. Calificarea în cupele europene reprezintă o performanță, dar o medalie ar suna mai frumos”, a concluzionat Acatrinei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.