RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asoltanei vrea în primele cinci

/ 22 august 2012

Alexandru Asoltanei este convins că obiectivele trasate de conducere nu sunt unele care să le pună probleme handbaliștilor gorjeni, ba mai mult, el are un obiectiv propriu mai îndrăzneț decât cel al oficialilor echipei.

„Așteptările conducerii nu sunt foarte mari, sunt realizabile. În ceea ce privește obiectivul clubului cred că putem să ieșim în primele șase și sper să răsplătesc anul acesta că încrederea ce mi-a fost oferită și de antrenori și de conducere prin meciuri și rezultate bune. Am înțeles că obiectivul conducerii este locurile 1-7, eu vedeam echipa în primele șase, poate chiar pe locurile 4-5. Acum sp vedem și dacă vom reuși. Întradevăr, va fi puțin mai greu, cu mai puține echipe, dar eu cred că un loc în primele cinci este realizabil. Eu asta sper. Vom vedea dacă vom și reuși”, a declarat extrema stângă adusă vara trecută de la Minaur Baia Mare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.