RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Să terminăm în primele 8, ar fi onorabil”

/ 9 mai 2012

Tehnicianul Pandurilor spune că echipa sa trebuie să lupte în acest final de campionat pentru a mai obține măcar trei puncte care să-i asigure terminarea sezonului în obiectivul impus de conducere, dar el se gândește la mai mult decât locul 10.

„Avem nevoie de trei puncte pentru a intra în obiectiv. Nu mă mulţumeşte că vom termina în primele 10. Obiectivul meu personal e să terminăm în primele 8, ar fi onorabil. Dacă terminăm în primele opt ar fi extraordinar de bine. Dacă vom obţine minim trei puncte din etapele rămase, şi putem termina acolo dacă vom obţine minim trei puncte. Locul şase e foarte greu. Oţelul are trei puncte avans, meciurile directe cu noi, joacă la Sportul după care are două meciuri acasă şi e greu de învins pe teren propriu. Ei acasă au pierdut cu CFR şi Steaua, sunt greu de bătut. Cele mai mari şanse la locul şase le are Oţelul, noi cu greu putem obţine această poziţie”, a analizat Grigoraș șansele Pandurilor de a obșine un rezultat superior obiectivului stabilit de conducere.

După cum se desfăşoară lucrurile în ultimul timp, şi chiar dacă jucăm acasă şi contra echipelor din frunte am jucat bine, nu suntem favoriţi. Vom încerca să dăm peste cap calculele hârtiei şi să facem o figură frumoasă, Poate apar 2-3 modificări în primul 11. Mai e timp până la ora meciului, o să încerc să găsesc cele mai bune soluţii pentru a contracara forţa de joc a Vasluiului. Au o echipă foarte valoroasă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fanatik spune:

    bafta grig si echipei inspecial ,hai sa jucam acelasi fotbal racticat pina acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.