RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mulţumiţi şi cu patru puncte după primele trei meciuri

/ 17 august 2011

Startul Pandurilor nu este considerat un dezastru de jucătorii echipei gorjene, asta deşi trupa lui Petre Grigoraş este în clasament sub poziţiile declarat ca obiectiv pentru acest sezon.

Cu doar patru puncte din nouă posibile, Pandurii putea obţine mai mult, dar şi mai puţin, spun jucătorii gorjenilor. „E binişor că avem patru puncte după trei etape, nu e un dezastru zic eu pentru că am jucat şi cu Dinamo şi cu Braşov acasă. Şi s-a văzut că Braşov are o echipă bună”, a declarat mijlocaşul Claudiu Voiculeţ, cel care a jucat cu Dinamo pentru prima dată în acest sezon, asta după ce în primele două runde a fost suspendat după eliminarea din ultima rundă a sezonului trecut. Un alt jucător al Pandurilor, slovenul Jaka Stromajer, spune şi el că un bilanţ de patru puncte nu e tocmai rău, dar atacantul este destul de îngrijorat de ceea ce multă lume vede, adică de faptul că echipa sa nu joacă mai mult de o repriză în acest debut de sezon: „Nu sunt mulţumit, dar e bine cu patru puncte. Mai mult mă îngrijorează jocul că nu merge la fel ca în returul campionatului trecut. Nu ştiu ce se întâmplă, îmi este greu fiind implicat în joc. Eu simt din meci că ne merge jocul o repriză şi un pic şi restul cădem. Facem nişte greşeli aiurea, ne scade concentrarea. Aşa văd eu situaţia”, a declarat Stromajer, autor primului gol al Pandurilor în actuala stagiune.

Pandurii ocupă după trei runde locul 12 în Liga I, cu patru puncte strânse din confruntările cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Braşov, iar luni, de la ora 20:30, pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, va înfrunta pe CFR Cluj în cadrul etapei a patra a Ligii I de fotbal.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.