RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Sper să mai avem trei meciuri de disputat”

/ 9 mai 2011

Deşi mai sunt două etape până la finalul acestui sezon de Liga I, Pandurii Târgu Jiu ar putea disputa trei jocuri dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne le dă dreptate gorjenilor în litigiul cu LPF şi va decide programarea jocului din etapa a 19-a dintre Pandurii şi Oţelul Galaţi.

Liga lui Mitică a hotărât ca oltenii să piardă la “masa verde” jocul cu Oţelul din cauza unei datorii către Dinamo Bucureşti. “Cred şi sper să mai avem trei meciuri de disputat. Am primit oficial de la TAS că până vineri se va judeca. S-ar putea să nu avem câştig de cauză, dar este speranţă să se joace cu Oţelul”, a declarat şeful pandurilor, Marin Condescu. Acesta a dezvăluit că s-a temut de jocul cu U Cluj din cauza absenţelor, însă Pandurii a rezolvat jocul cu ajutorul tinerilor Rada şi Brata. “Am avut un meci foarte greu lipsindu-ne patru jucători de bază, unii cu ajutorul lui Augustus Constantin, unii accidentaţi, alţi suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Ne-am temut pentru că la fotbal se poate întâmpla orice şi în cazul unui rezultat nefavorabil am fi împins emoţiile până la sfârşitul campionatului. Vom avea un meci foarte greu la Braşov, să nu mai vorbim de Vaslui şi cel cu Oţelul dacă se va juca”, a mai declarat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.