RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: “Nu avem nici o datorie către gruparea argeşeană”

/ 8 mai 2011

Preşedintele Pandurilor neagă că gruparea târgujiană ar avea datorii neachitate către Internaţional Curtea de Argeş care ar fi pus în pericol programarea meciului cu Universitatea Cluj aşa cum a încercat să arate cotidianul Prosport.

Marin Condescu a explicat că Pandurii a făcut plăţi în contul datoriei faţă de Internaţional Curtea de Argeş în sume chiar mai mari decât cele prezăzute la termenele de plată: „Conform protocolului pe care-l avem cu Internaţional Curtea de Argeş şi a datelor scadente în acesta noi nu avem nici o datorie către gruparea argeşeană. Ba mai mult decât atât, avem efectuate plăţi în avans faţă de termenele de plată din 15.07.2010 şi 31.01.2011. Comisia de Recurs a FRF susţine că avem de plată o anumită sumă, însă noi putem face dovada că nu avem nici o datorie. De altfel, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF ne-a dat dreptate în acest caz”, a declarat Condescu.

Conform spuselor lui Condescu, Pandurii a achitat sume în avans şi la prima, dar şi la a doua tranşă stabiltă în protocolul cu Internaţional Curtea de Argeş. Ratele scadente la 15 iulie 2010 şi 31 ianuarie 2011 însumează 1.283.784 euro + TVA, adică aproximativ 6,5 milioane de lei, iar ultima tranşă este de 305.000 de euro + TVA şi un rest de plată din suma de transfer a lui Claudiu Voiculeţ şi este scadentă la 30 iunie 2011.

Până la data de 15 iulie 2010, Condescu spune că au fost plătite aproximativ 5 milioane lei, iar după această dată, până la data de 31 ianuarie 2011 au mai fost plătite datorii în valoare de aproape 3 milioane de lei, aici fiind incluse datoriile celor de la Internaţional Curtea de Argeş către jucători şi antrenori, taxe şi impozite către stat, indemnizaţiile de formare în fondul Solidaritatea şi rata a doua din drepturile TV.

Aşadar, Pandurii susţin că au făcut pănă la data de 31 ianuarie 2011 plăţi în contul datoriei către Internaţional în valoare de circa 8 milioane de lei faţă de 6,5 milioane cât prevedea protocolul în dreptul celor două termene, ceea ce înseamnă nu doar că toate plăţile au fost făcute conform eşalonării convenite, dar s-a făcut şi o plată în avans de circa un milion şui jumătate de lei, sumă ce urmează a fi scăzută din ultima tranşă, cea scadentă la data de 30 iunie 2011.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.