RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asoltanei: „Vreau participarea în cupele europene şi să ne luptăm pentru locurile fruntaşe”

/ 29 iunie 2011

Noua extremă stânga a Energiei, Alexandru Asoltanei, a semnat pentru doi ani cu echipa gorjeană şi spune că era momentul să facă pasul de la o echipă ce lupta pentru obiective minore la una care doreşte performanţa.

„Sunt foarte fericit că am ales Energia şi că voi îmbrăca culorile Energiei în viitorul sezon. Am semnat un contract pe doi ani. Nu regret niciun moment anii petrecuţi la Baia Mare dar am considerat că a venit momentul să fac o schimbare, să schimb şi oraşul şi să încerc să obţin şi alt fel de performanţe decât supravieţuirea în prima ligă. Vreau participarea în cupele europene şi să ne luptăm pentru locurile fruntaşe din Liga Naţională”, a declarat Alexandru Asoltanei, jucător venit de la Minaur Baia Mare împreună cu Andrei Popescu.

Faptul că îl va avea coleg la Energia pe Andrei Popescu este considerat de Asoltanei un mare avantaj: „Sunt fericit că a semnat cu Energia şi Andrei Popescu, avem împreună nişte relaţii de joc din patru ani la Sighişoara şi trei la Baia Mare. Cred că este benefic pentru amândoi că am semnat cu aceeaşi echipă şi, dacă vom juca împreună pe parcursul meciurilor şi campionatului, eu zic că vom face treabă bună”, a mai spus extrema Energiei. Asoltanei îi mai cunoaşte bine şi pe Ionuţ Mazilu, cu care a jucat la Baia Mare în turul campionatului trecut, şi pe Andrei Enache, vasluian ca şi el.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.