RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari atacă locurile fruntaşe

/ 26 august 2010

Cunoscută ca una dintre echipele cu situaţie financiară stabilă şi peste medie din Liga a III-a, Minerul Mătăsari şi-a adus tehnician din Bucureşti dar care este obişnuit cu fotbalul gorjean, Marcel Ploaie, pentru a ridica ştacheta performanţei. Sub conducerea lui Ploaie, “mătăsărenii” au ajuns în faza a IV-a a Cupei României în acest an fiind eliminaţi nemeritat de Minerul Lupeni, echipă din Liga a II-a arătând şi în amicalul cu Pandurii Târgu Jiu câştigat cu 1-0 că au potenţial să-şi atingă obiectivul, o clasare cât mai bună în viitorul sezon. Minerii debutează sâmbătă, de la ora 18.00, la Vişina Nouă unde speră “să scoată un rezultat bun”, adică cel puţin un punct.

Lot de jucători:
Portari: George BARBU, Dumitru PÂRJOL, Ion NEGREŢ
Fundaşi: Dumitru SCHINTEIE, Alexandru PRICORICI, Mădălin MURDĂREA, Constantin ROMAN, Emil ECOBICI, George POPICĂ, Sorin NICOLESCU, Adrian ULARU.
Mijlocaşi: Robert NICOLOVICI, Laurenţiu VLĂDUŢI, Nicolae SIMION, Gabriel LUCA, Marius LUPŞOIU, Cătălin NIŢU, Bogdan CHIRIAC, Cosmin FRUNTELATĂ, Alin APETROAIE.
Atacanţi: Constantin POPESCU, Gabriel UNGUREANU, Adrian CLIPICI, Cătălin MOHORA.

Obiectiv: clasarea pe un loc cât mai bun
Stadion: “Minerul” (Mătăsari).
Conducere tehnică:
Antrenor principal: Marcel PLOAIE
Antrenor secund: Victor ARDEOIU
Antrenor cu portarii: Gheorghe MUJA

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.