RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini nu mai este antrenorul Energiei!

/ 7 aprilie 2014

Conducerea clubului Energia a ajuns la o înțelegere cu antrenorul Florin Nini cu privire la rezilierea contractului acestuia.

nini4„Este adevărat, Florin Nini nu mai este antrenorul Energiei. Am reziliat contractul pe cale amiabilă, iar de pregătirea echipei până la finalul acestui sezon se va ocupa Radu Stroescu”, a confirmat președintele clubului gorejan, Laurențiu Răuț.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • O rusine spune:

    O bataie de joc!!! In ritmul asta in Gorj nu o sa se mai faca sport (din cauza politicii). Cum sa dai afara un antrenor inainte de play-off in loc sa-l dai in iarna (cand aveai un milard demotive). Stati ca la fel se face la fotbal sau handbal. In ritmul asta o sa vedeti lumea si-n sala la baschet si handbal ca la fotbal (100-200 de oameni). Numai de oameni buni (pentru interesele lor) avem parte, pentru noi iubitori de sport adevarat mai putin, spre deloc. Rusine!!!

    • @M spune:

      @Nini a vrut sa demisioneze inaintea meciului cu Oradea.nu mai vorbiti aiurea daca nu cunoasteti;).mai bine i-o acceptau atunci.

    • 1923 spune:

      O bataie de joc a fost, de fapt, acest antrenor FLORIN NINI! Cu acest lot puteam termina in primele 4 echipe, dar uitati unde suntem acum!

  • Daniela spune:

    In sfarsit.. O decizie care
    Trebuia de mult luata. A distrus prea multi jucatori..

  • acid spune:

    Miscare gresta.In iarna ce-au pazit?Ramane pentru play-off sa-i antreneze un personaj care n-are habar de strategii,chiar daca a fost un „mare si talentat” jucator.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.