RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Apărarea a câștigat meciul!”

/ 27 octombrie 2013

Antrenorul Energiei Rovinari, Florin Nini, apreciază că echipa sa și-a făcut bine treaba în defensivă în meciul contra Craiovei și spune că apărarea a făcut ca succesul să aparțină la final gorjenilor

IMG_3371„Apărarea a câștigat meciul! A fost un meci cu miză și încărcătura lui și-a spus cuvântul, dar apărarea ne-a făcut să fim câștigători. Dacă la pauză ei aveau 5 sau 6 recuperări peste noi, în ultimele două sferturi am făcut 6 recuperări peste ei. Sunt acele recuperări care ne-au dat nouă oxigen. Mă bucură faptul că am jucat ultimele două minute ca o echipă care știe să conserve rezultatul și care știe să-și atragă adversarul în cursă. Mai sunt multe de pus la punct”, a declarat Florin Nini la capătul meciului câștigat de Energia cu 85-76 în fața celor de la SCM U Craiova.

Victoria contra echipei din Craiova este considerată de antrenorul Florin Nini cu atât mai importantă cu cât adversara beneficiază de un lot substanțial mai valoros, jucători precum Topcov sau Hallik fiind în afara foii de joc la meciul de la Târgu Jiu: „A fost un meci greu, un meci în care le-am spus băieților că nu putem să ne detașăm în câștigători de la jumătate sau în sfertul trei. A fost un meci care trebuia jucat până în ultimele secunde și așa a și fost. Craiova are mulți jucători chiar și în spatele băncii, care stau și așteaptă, deci are un lot mult mai valoros și pleca din start cu un plus legat de experiența jucători și chiar de faptul că joacă în cupele europene, dar nu întotdeauna acest lucru este definitoriu”, a mai spus Florin Nini, antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.