RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini a finalizat cu succes discuțiile cu Energia

/ 10 iunie 2013

După mai bine de o lună şi jumătate de tatonări, Florin Nini a ajuns la un acord scris cu echipa de baschet gorjeană Energia Rovinari, iar Sport în Gorj a stat de vorbă duminică cu noul antrenor al Energiei, la scurt timp după parafarea înțelegerii.

alb-albastru 600 energia baschetExperimentatul tehnician va avea un mandat de doi ani, iar obiectivele de performanţă vizează un prim sezon de omogenizare al lotului, urmat apoi de atacarea podiumului Ligii Naţionale. Încă de la parafarea noului său contract, Nini s-a arătat destul de optimist: „Veştile sunt bune. S-au finalizat discuţiile şi acum pot spune oficial că sunt antrenorul echipei Energia. Mă bucur mult că am ajuns la un comun acord şi nu mă refer aici neapărat la funcţia de antrenor pe care o voi ocupa, ci mai curând la strategia de viitor pe care am convenit-o împreună”, a declarat noul antrenor al Energiei.

Mai multe amănunte și declarații ale lui Florin Nini în calitate de antrenor al echipei gorjene puteți citi în ediția tipărită a săptămânalului „Sport în Gorj” ce apare marți, 11 iunie.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.