RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby conduce Energia spre un succes în fața CSM-ului

/ 3 martie 2013

Energia a reușit să revină spectaculos în meciul de pe teren propriu contra celor de la CSM București și s-a impus cu 86-84 (20-23, 20-22, 26-25, 20-14) după ce a anulat un avantaj de 15 puncte avut de bucureșteni.

3Darby a făcut un meci foarte bun, victoria Energiei fiind obținută îndeosebi grație reacției americanului din sfertul al treilea, când a marcat 16 puncte, un sfert început dezastruos de echipa gorjeană, care ajunsese să fie condusă cu 43-58. Louis Darby a strâns 29 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și un capac, performanțe ce i-au adus un indice de eficiență de 36 și un nou doble-double.

Partida a fost extrem de disputată, Energia a fost nevoită să vină mereu din spate și, după ce a ratat câteva momente favorabile, la scorul de 73-80 a reușit un parțial de 11-0 și a preluat conducerea cu două minute înainte de final. Dacă în acest campionat au fost multe partide în care finalul a adus înfrângeri, de această dată suporterii Energiei au avut mai mult noroc și au avut ocazia de a se bucura la finalul întâlnirii pentru un succes al favoriților.

Energia Rovinari – CSM București 86-84 (20-23, 20-22, 26-25, 20-14)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Janjusevic (3), Deconescu, Gliga, Darby (29), Roșu (3), Lăpuște, Steffel (11), Mocanu, Wisseh (23), Kennerly (11), Nikolic (6), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

CSM: Martinic (25), Morris (8), Șanta (6), Shepherd (25), Fometescu (3), Căruțașu (6), Stephen Sir (9), Stănescu, Patterson (2). Antrenor: Hristu Șapera.

Arbitri: Fabiana Martinescu, Alin Faur, Șerban Rasoga.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Bravo baietii !

  • realgorj spune:

    Si de-acum sper sa nu mai comenteze despre baschet Cristi Peptan. Sa comenteze la sportul,, curling”, daca ii face placere !

    • sportfan spune:

      Si nici sa mai auzim injuraturi de morti,cu atat mai mult in prezenta copiilor !!!Ei saracii ce vina au?Sa-i lasam sa se odihneasca in pace si sa nu-i mai implicam in mizeriile lumesti!Mai presus de toate sa ramana in suflete…ENERGIA !!!

  • bizibizi spune:

    unde esti isare sa dai comment de pe 10 nume?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.