RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, învinsă și de CSM Oradea

/ 30 septembrie 2012

Energia a părăsit Cupa României după ce a pierdut și meciul cu CSM Oradea, scor 58-72 (13-21, 12-22, 18-12, 15-17).

Trupa lui Slobodan Nikolic avea șanse infime de a merge mai departe, Energia fiind obligată să câștige seria, iar pentru asta avea nevoie de o victorie la peste 22 de puncte în fața celor de la CSM Oradea, echipă care pornea cu prima șansă și care, în cele din urmă, s-a și calificat în sferturile de finală.

Meciul n-a avut istoric, orădenii au condus de la un capăt la altul meciul, Darby n-a mai fost la nivelul primelor două partide, când a jucat aproape de unul singur, dealtfel americanul evoluând doar în prima jumătate a partidei. Steffel a fost jucătorul Energiei care a reușit un meci mai bun, cehul marcând 24 de puncte într-un meci în care, din nou, a ieșit în evidență faptul că echipa nu are schemele bine puse la punct, jucătorii echipei gorjene strângând doar 6 pase decisive.

Energia Rovinari – CSM Oradea 58-72 (13-21, 12-22, 18-12, 15-17)

Energia: Atanackovic (4), Deconescu, Gliga, Darby (4), Bratoloveanu, Lăpuște, Steffel (24), Mocanu (2), Singleton, Giles (10), Nikolic (14), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

CSM Oradea: Lazăr, Stefanovic (4), Lupusavei (9), Maric (5), Pașca (5), Pesic (6), Topchov (14), Hora, Dillon (7), Ciordas, Țibîrnă (6), Franklin (16). Antrenor: Cristian Achim.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • relu14 spune:

    Fara suparare,dar asta ne este valoarea…Echipa este sub cea de anul trecut, din retur,din pacate…
    Nu e o tragedie ca nu am facut nimic in cupa Romaniei,dar jocul este extrem de slab,singurul care ne mai tine ,,in viata”este Darby…

  • realgorj spune:

    Este clar ca suntem in mare suferinta la organizarea jocului. Nu sunt fan statistica, dar cu Ciuc am avut 12 assisturi-la fel ca adversarul, si am castigat, cu Mures am avut 5 si ei 15, cu Oradea noi 6 -ei 19. Spuneam si ieri ca stam la mana lui Darby, uite ca azi nu a mai putut juca decat o repriza, si aia la ralanti, iar Steffel a facut 24 puncte din care 22 pe actiuni individuale. Nu construim, aruncam haotic cu adversarul pe noi si ne miram ca mingea nu intra in cos. Mr. Nikolic trebuie sa regandeasca total jocul, eu imi mentin punctul de vedere si spun ca lotul este peste cel de anul trecut.

  • Mihai spune:

    Intrebarea mea este : echipa de baschet energis rovinari este cumva afacerea de familie a celor doi nikolici ? Echipa nu merge prr ca nu avem coordonator fratilor !!! Avem cel mai slab coordonator din campionat si pe un salariu imens ! Domnule cumpanasu chiar sunteti orb ? Domnule tirca , asa ceva nu e posibil , va bateti joc de noi supertorii cu sarbii astia !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.