RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Un antrenor nu poate fi iubit de toată lumea, dar rog fanii să vină cu acelaşi entuziasm la sală”

/ 6 iunie 2013

Florin Nini va sosi la Târgu-Jiu în cursul săptămânii viitoare pentru a parafa înţelegerea, valabilă pe doi ani, cu Energia.

Gabi Pănoiu

alb-albastru 600 energia baschet           Antrenorul român confirmă discuţiile avute cu anumiţi jucători, acesta spunând însă că nu este încă momentul pentru a oficializa transferurile: „Cu siguranţă că am pus totul la punct, de la program de pregătire până la anumiţi jucători din lot, dar nu pot încă să fac publice numele jucătorilor deoarece aceştia nu au semnat nimic oficial, mai mult riscăm să-i pierdem. Avem anumiţi jucători pe listă, dar trebuie să ajungem la un numitor comun deoarece atât ei cât şi noi avem unele pretenţii”, a declarat Florin Nini.

Întrebat ce părere are despre reacţia fanilor vis-a-vis numirea sa la cârma echipei, acesta a replicat: „Sigur, un antrenor nu poate fi iubit de toată lumea, dar rog fanii să vină cu acelaşi entuziasm la sală, iar eu unul promit că vor găsi o echipă pregătită să lupte până la capăt pentru culorile clubului, cât şi pentru a câştiga simpatia şi respectul fanilor. Putem să îi asigurăm că tot ceea ce depinde de noi se va întâmpla. Oamenilor care comentează pe marginea anumitor subiecte, le recomand să aibă puţină răbdare, iar după o perioadă de timp vom vedea care din cele două tabere va avea câştig de cauză”, a încheiat Florin Nini.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.