RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Acasă”, Pandurii sunt doar a 12-a echipă din Liga 1

/ 31 martie 2014

Dincolo de clasamentul la zi al Ligii 1, statisticile scot la iveală mai multe aspecte ale jocului Pandurilor, care este unul pe care chiar Cristi Pustai în punea la limita paradoxului spunând că are o echipă care „când atacă, nu atacă, iar când se apără, nu se apără”.

12Între evoluțiile echipei gorjene de la Târgu Jiu și cele de pe terenuri străine există o mare discrepanță, paradoxal, Pandurii fiind mai buni în deplasare. Într-un clasament al jocurilor disputate în deplasare, Pandurii este pe locul 3, adunând 21 de puncte. Clasamentul jocurilor de acasă ne dezvăluie o echipă extrem de „cuminte” a pandurilor, pe locul 12, cu doar 17 puncte obținute la Târgu Jiu, sub performanțele celor de la U Cluj sau Concordia și comparabil cu cele reușite de FC Botoșani sau Săgeata, care au doar cu un punct mai puțin decât „eurofantasticii” lui Pustai. Chiar și la nivelul golurilor marcate, Pandurii stau mai bine în deplasare, unde au marcat de 24 de ori în timp ce suporterii au văzut la Târgu Jiu doar 21 de goluri în porțile adverse.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.