RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei echipe gorjene din liga a III-a joacă vineri acasă

/ 5 aprilie 2012

Deși la un moment dat trei dintre echipele gorjene cochetau cu ideea de promovare, acum doar Minerul Motru se mai află în cărți, asta deși se află pe locul trei, la cinci puncte de lider.

Din cele patru echipe din Gorj care evoluează în în seria a IV-a a Ligii a III-a, trei vor juca în acest weekend pe trenul propriu. Cu un evident progres în evoluții și rezultate, Pandurii II va primi vizita unei echipe din prima jumătate a clasamentului, Girom Albota. Jiul Rovinari, în evidentă scădere de turație, datorată și gravelor probleme de lot cu care se confruntă antrenorul Cătălin Trofin, speră să revină pe linia de plutire învingând în această rundă pe FCM Târgoviște, o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Cea de-a treia echipă gorjeană care evoluează pe propriul teren în această rundă are și cel mai greu meci, Minerul Motru evoluând în compania celor de la FC Caracal, într-ul derby al locurilor 3 și 2, derby de care ar putea însă profita liderul, Damila Măciuca, pentru a se detașa în fruntea clasamentului.

Singura echipă gorjeană care se deplasează în acest weekend este Minerul Mătăsari. Echipa antrenată de Nae Ungureanu vine după un rezultat nefast, 1-1 acasă cu Atletic Bradu, a ajuns foarte aproape de zona retrogradării, pe locul 10, cu doar 24 de puncte, la fel ca și Pandurii II, și joacă în această deplasare la Râmnicu Vâlcea, cu Oltchim.

Toate aceste partide sunt programate a se desfășura vineri, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.