RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Weekend plin pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 24 septembrie 2010

Etapa a V-a a Ligii a III-a este una care va avea angrenate toate echipele gorjene, asta după ce în ultimele runde Minerul Motru şi Pandurii II Târgu Jiu au avut etape în care au stat, iar echipa a doua a Pandurilor a avut şi un meci amânat datorită problemelor avute de prima echipă.

După ce au pierdut trei puncte pe care le câştigaseră pe teren cu Progresul Corabia, echipă care tocmai s-a retras din campionat, Jiul Rovinari vrea să-şi menţină procentajul de 100% pe teren propriu mai ales că va avea în faţă o echipă, Ghecon Lăpuşata, care n-a cunoscut încă gustul victoriei în actuala stagiune. Echipa rovinăreană are un moral excelent după meciul câştigat în deplasare la Slatina şi conducerea nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul de astăzi.

Minerul Motru joacă şi în această etapă tot pe teren propriu, dar vor avea o misiune dificilă, pe terenul din Motru sosind Oltchim Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele cu pretenţii din seria a IV-a. După victoria chinuită din meciul cu Triumf Bîrca, scor 4-3 pentru motreni, antrenorul Fane Nanu ţinteşte o nouă victorie care să-i asigure mai multă linişte pentru partea a doua a turului.

Cu doar două meciuri disputate în acest tur de campionat, Pandurii II joacă mâine în deplasare cu Triumf Bârca, iar misiunea lor pare a fi una uşoară dacă ne uităm pe clasament, adversarul gorjenilor ocupând ultimul loc în serie. În realitate, Triumf Bârca pare să-şi fi revenit după startul slab de campionat şi, după ce au pierdut etapa trecută la Motru, ţintesc în această rundă primele puncte. Echipa antrenată de Florin Bejinaru nici nu vrea să audă de alt rezultat în afara victoriei, obiectivul gorjenilor fiind pormovarea.

Minerul Mătăsari are probabil cea mai dificilă misiune, elevii lui Marcel Polae deplasându-se la Caracal, acolo unde vor merge şi Pandurii II pe 5 octombrie pentru o partidă restantă. După ce în deplasare au un egal cu Vişina Nouă şi o înfrângere la limită în faţa celor de la FC Drobeta, minerii mătăsăreni şi-ar dori să-şi treacă în cont şi un prim succes în deplasare, caz în care ar urca serios în calsament.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.