RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Weekend perfect pentru gorjeni în Liga a III-a

/ 19 septembrie 2010

Toate cele trei echipe gorjene care au jucat în etapa a IV-a a Ligii a III-a au realizat victorii importante, cel mai răsunător succes fiind cel al Jiului Rovinari, care a învins în deplasare pe CSM Slatina.

Jiul Rovinari a jucat excelent la Slatina şi s-a impus cu scorul de 2-0 graţie reuşitelor semnate de Fotescu şi Meliţă, victoria obţinută trimiţând echipa lui Trofin pe locul doi în seria a IV-a, la doar un punct în spatele celor de la FC Drobeta.

Minerul Motru, după ce etapa trecută a stat, fiind doar partener de antrenament pentru Pandurii, au reuşit să revină şi să câştige pe teren propriu în faţa celor de la Triumf Bârca într-un meci interzis cardiacilor. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 20 prin Firea după care motrenii au reacţionat rapid marcând de două ori, în minutele 26 şi 28, prin Iclănzan şi Buciuman. Repriza secundă a început prost pentru elevii lui Fane Nanu, care au încasat două goluri destul de repede prin Stănică şi Firea, în minutul 64 scorul fiind 2-3. Minerul s-a trezit repede din pumni şi după ce Ceauşu a egalat în minutul 69, Moraru a marcat golul care avea să aducă victoria echipei sale în minutul 75.

O desfăşurare asemănătoare a avut şi meciul de la Mătăsari, însă întâlnirea dintre Minerul Mătăsari şi FC Piatra Olt a fost ceva mai săracă în goluri. După o primă repriză albă, echipa din Piatra Olt a deschis scorul destul de târziu, în minutul 70, prin Mihai, dar visul oaspeţilor de a-şi trece în cont prima victorie în deplasare a fost spulberat în ultimele zece minute ale întâlnirii, perioadă în care mătăsărenii au înscris de două ori. Simion a egalat în minutul 80, iar Roman a marcat golul de 2-1 cu 5 minute înaintea fluierului de final, Minerul Mătăsari reuşind să obţină cele trei puncte.

Pandurii II Târgu Jiu au stat şi în această rundă, dar de această dată a fost vorba de lipsa unui adversar, nu de neprogramare, aşa cum s-a întâmplat etapa precedentă când din cauza problemelor echipei mari trupa lui Zahiu şi Bejinaru nu a putut juca la Caracal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.