RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II s-au detaşat în fruntea clasamentului seriei a V-a din Liga a III-a

/ 3 aprilie 2010

Echipa secundă a Pandurilor îşi continuă drumul spre liga a II-a, trupa lui Gabi Zahiu trecându-şi în cont în Vinerea Mare un succes categoric pe teren propriu în faţa celor de la Millenium Giarmata cu scorul de 4-0.

Pentru Pandurii II au marcat Pătraşcu, Avramescu, de două ori, şi Pleaşcă. Victoria echipei secunde a Pandurilor este cu atât mai importantă cu cât Minerul Mehedinţi nu a reuşit să treacă de ACU Arad deşi a jucat pe teren propriu, meciul terminându-se la egalitate, scor 1-1, rezultatele acestei runde ducând la detaşarea gorjenilor în fruntea clasamentului acestei serii, serie în care Jiul Rovinari a stat în această rundă.

În seria a IV-a a Ligii a III-a, Gorjul are două echipe încă sub semnul provizoratului băncii tehnice. Minerul Mătăsari este condusă interimar de Victor Ardeoiu şi a reuşit o victorie importantă, scor 1-0, prin golul marcat de Lăcătuşu, în faţa celor de la Girom Albota, echipă la care a debutat ca antrenor-jucător fostul rapidist Constantin Schumacher. În vreme ce Ardeoiu a reuşit ceva important la cârma mătăsărenilor, Petre Gheorghe, cel investit ca interimar la Minerul Motru după demiterea lui Andriucă, şi-a trecut în cont încă o înfrângere, scor 1-2, pe teren propriu cu FCM Alexandria. Motrenii au deschis scorul repede prin Marius Laurenţiu, dar oaspeţii au reuşit să întoarcă scorul în favoarea lor prin golurile marcate de Voicilă şi Câţa. Nici rezultatul înregistrat de Ralbex Turcineşti nu este unul pe măsura aşteptărilor. Elevii lui Cristi Popescu au remizat la Târgu Cărbuneşti după ce Bucă a deschis scorul pentru Ralbex în minutul 72, iar Vrăjitoarea a egalat cu doar 3 minute înaintea fluierului final.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.